Erasmus Programı Kapsamında Bulgaristan University Of Ruse'den Doç. Dr. Lyudmila Mihaylova Ve Doç. Dr. Emil Papazov Bölümümüze Ziyarette Bulundu.

30/04/2024 16:19:13 - 30/04/2024 16:19:13 - 31 Okunma

Erasmus Programı Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında, University of Ruse İşletme Fakültesi’nden Doç. Dr. Lyudmila Mihaylova ve Doç. Dr. Emil Papazov, 29 Nisan 2024 Pazartesi günü Bölümümüze ziyarette bulundu. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cevdet Yiğit Özbek, Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Güleç, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Günay Kurtuldu, Bölümümüz öğretim elemanları Doç. Dr. Yasin Çakırel, Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu ve Arş. Gör. Aysun Aktaş Mozeikçi; Üniversitemiz Erasmus Personel Hareketliliği Koordinatörü Öğr. Gör. Rahmi Akıncıoğlu ve İşletme Yüksek Lisans öğrencilerimizin katılım gösterdiği toplantıda ziyaretçi hocalarımız “Operationalizing Business Strategy by Questioning” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumlarının ardından kendilerine yöneltilen soruları cevaplayan hocalarımız ile hatıra fotoğrafı çekildi.

KLU Erasmus Ziyaret

Erasmus Ziyareti