Doktora Programımızda İlk Mezunlarımızı Verdik

18/04/2024 16:04:57 - 18/04/2024 16:04:57 - 62 Okunma

Bölümümüzün ilk doktora öğrencilerinden Dr. Gözde ÇİLİNGİR ve Dr. Tülin MERCAN, doktora tezlerini başarıyla savunarak Doktor ünvanını aldılar.

Dr. Gözde ÇİLİNGİR, bölümümüz öğretim üyesi Prof.Dr. Erkan ÖZTÜRK'ün danışmanlığını yürüttüğü ''BİST 100 Endeksinde İşlem Gören Firmaların Muhasebe Politikası Profillerinin Belirlenmesi ve Etkili Faktörlerin Analizi'' başlıklı doktora tezini; Dr. Tülin MERCAN ise, bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet ATALAY'ın danışmanlığını yürüttüğü ''Endüstri 4.0 Unsurlarının Çok Kriterli Karar Verme Yöntemleri ile Değerlendirilmesi: Bir Üretim İşletmesi Araştırması'' başlıklı doktora tezini 16.04.2024 tarihinde başarıyla tamamladı.

İşletme Anabilim Dalı olarak ilk Doktora öğrencilerimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.

KLU İşletme Doktora Mezun

İlk Doktora Mezunlarımızı Verdik