Erasmus Programı Kapsamında Bulgaristan University Of National And World Economy'den Dr. Öğr. Üyesi İliya Kereziev Bölümümüze Ziyarette Bulundu

13/04/2023 13:43:07 - 13/04/2023 13:43:07 - 164 Okunma

Erasmus Programı Kapsamında, Bulgaristan University of National and World Economy İşletme Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İliya Kereziev bölümümüze ziyarette bulundu. Dr. Kereziev ders verme hareketliliği kapsamında 12 Nisan 2023 Çarşamba günü bizlerleydi.

Dr. Kereziev, '' Business Model Development and Innovation'' konulu araştırma bulgularını bölümümüz ile paylaştı. Yöneltilen soruları cevaplayan Dr. Kereziev, akademik iş birliğimizi sürdürmemiz temennisi ile sunumunu sonlandırdı.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Cevdet Yiğit Özbek, bölümümüz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu, Öğr. Gör. Zeynep Miray ÇAKIR, Arş. Gör. Aysun Aktaş Mozeikçi, Arş. Gör. İlkem Aydın Mandalas ziyaretçi hocamız ile hatıra fotoğrafı çekildi.

KLU Erasmus Bulgaristan

Erasmus Programı Kapsamında Bulgaristan University of National and World Economy'den Dr. Öğr. Üyesi İliya Kereziev Bölümümüze Ziyarette Bulundu.