''özel Sektörden Akademiye'' Başlıklı Mezun Kürsüsü Programı Düzenlendi

16/12/2022 02:52:26 - 16/12/2022 02:52:26 - 152 Okunma

Bölümümüz 2016 mezunu ve hâlihazırda İşletme Anabilim Dalı’nda doktora öğrencisi olan Begüm Dolaşkan 15 Aralık 2022 tarihinde Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında bölümümüz öğretim üyeleri, fakültemiz idari personeli ve öğrencilerimizle buluştu.

Dolaşkan, hem çalışma hayatıyla ilgili tecrübelerini hem de yeni başladığı doktora süreci ile ilgili yaşadıklarını aktardığı konuşmasında, lisans döneminde katıldığı akademi dışı gönüllü faaliyetlerin ve eğitimlerin sosyal ağ oluşturma ile kişisel becerileri geliştirmedeki pozitif etkisinden bahsetti. Akademik kariyeri arzulayan öğrencilerin kişilikleri ve ilgi alanlarıyla uyumu gözeterek plan yapmaları gerektiğinin altını çizen Dolaşkan, lisans döneminin hayatının en güzel dönemi olduğunu ve değerinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı.

Dolaşkan’a moderatör Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu tarafından günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

KLU Mezun Kürsüsü

Özel Sektörden Akademiye