Erasmus Programı Kapsamında Bulgaristan’Dan Gelen Öğretim Üyeleri Bölümümüze Ziyarette Bulundu.

17/04/2022 23:07:58 - 17/04/2022 23:07:58 - 282 Okunma

Erasmus Programı kapsamında Bulgaristan’dan bölümümüze ziyarete gelen iki hocamızı 12 Nisan Salı günü Dekanımız Prof. Dr. Ünal Çağlar, Bölüm başkanımız Prof. Dr. Cevdet Yiğit Özbek ve Dekan yardımcımız Doç. Dr. Ömer Faruk Güleç eşliğinde fakültemizde ağırladık. Ruse Üniversitesi İşletme ve Yönetim Fakültesi Erasmus koordinatörü Doç. Dr. Lyudmila Mihaylova ikili anlaşma yapma amacıyla; National and World Economy Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden Doç. Dr. Emil Papazov ise ders verme hareketliliği kapsamında bizlerleydi. Fakültemiz Erasmus koordinatörü ve bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu’nun sunuşu akabinde söz alan Dr. Papazov, Bulgaristan üniversiteleri ve işletmeleri hakkında bilgi verdikten sonra geleneksel stratejik analiz araçlarının KOBİ’lere uyarlanması ile ilgili araştırma bulgularını bölümümüzün değerli hocaları ve öğrencileri ile paylaştı. Yöneltilen soruları cevaplayan Dr. Papazov, akademik iş birliğimizi sürdürmemiz temennisi ile sunumunu sonlandırdı ve İşletme bölümü Erasmus koordinatörü Öğr. Gör. Zeynep Miray Çakır başta olmak üzere bölümümüz hocalarına teşekkür etti. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Cevdet Yiğit Özbek, bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Günay Kurtuldu, bölümümüz hocaları Dr. Öğr. Üyesi Yasin Çakırel, Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu, Arş. Gör. Aysun Aktaş Mozeikçi, Arş. Gör. İlkem Aydın Mandalas, Erasmus kurum koordinatör vekili Öğr. Gör. Emre Kan ve doktora öğrencimiz Semih Kanbur, ziyaretçi hocalarımız ile hatıra fotoğrafı çekildi.

erasmus bölümümüze ziyaret

Erasmus Programı Kapsamında Bulgaristan’dan Gelen Öğretim Üyeleri Bölümümüze Ziyarette Bulundu.