İİBF İşletme Bölümü

11. Kariyer Günleri Çerçevesinde “Stres Yönetimi” Ve “İş Hayatına Hazırlık” Konulu Seminerler Düzenlendi.

14/03/2022 13:10:22 - 14/03/2022 13:10:22 - 286 Okunma

11. Kariyer Günleri çerçevesinde İşletme Bölümü ve İşletme Topluluğu organizasyonunda iki tecrübeli iş insanı misafir edildi. 7 Mart Pazartesi günü yönetim danışmanı ve yazar Devrim Ersöz’ün çevrimiçi olarak katıldığı “Stres Yönetimi” semineri üniversitenizin farklı birimlerinden hoca ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.  İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cevdet Yiğit ÖZBEK’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Devrim ERSÖZ’ün sunumuyla devam etti. Stres faktörlerinden, stresle başa çıkma yollarına kadar pek çok ayrıntıya değinilen seminer ilgiyle takip edildi.

9 Mart Çarşamba günü ise “İş Hayatına Hazırlık” başlıklı konuşması ile Turkish Cargo Genel Müdür Yardımcısı Nurullah ER fakültemizdeydi. 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide insan kaynakları yönetimi çerçevesinde, iş hayatına hazırlık ve geleceğin yetkinlikleri konuşuldu. Öğrencilerimizin soruları ile çeşitli konulara değinilen söyleşi, farklı bölümlerden katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Program sonunda Nurullah ER’e, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR imzalı teşekkür belgesi takdim edildi.

Programların moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÇAKIREL üstlendi. Etkinlik sürecinde İşletme Topluluğundan gönüllü öğrencilerimiz organizasyon çerçevesinde önemli katkılar sundular.

KLU 11. Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
KARİYER GÜNLERİ- 1
KARİYER GÜNLERİ
KARİYER GÜNLERİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.