İİBF İşletme Bölümü

Trakya Kariyer Fuarı Düzenlenecektir.

25/02/2022 18:11:43 - 25/02/2022 18:11:43 - 294 Okunma

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Kırklareli Üniversitesi'nin de ortaklığıyla   23-24 Mart 2022 tarihlerinde Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı,  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Fuara ortak olan diğer üniversiteler, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi'dir. 

Her bölümden öğrenci ve mezuna yönelik farklı sektörlerden yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Fuara ortak beş üniversiteden-toplam 10.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar “Trakya Kariyer Fuarı” kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir. Kırklareli Üniversitesi öğrenci ve mezunları fuarla ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden erişebilirler:

https://www.yetenekkapisi.org/login

https://trakyakaf.nku.edu.tr/

Trakya Kariyer Fuarı'na katılım göstermek isteyen işverenler kariyer@klu.edu.tr e-posta adresi ile Üniversitemizin Kariyer Merkezi ile iletişim kurabilir. 

trakya kariyer fuarı

Facebook Twitter Google Plus
Trakya Kariyer Fuarı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.