Uluslararasi Uygulamali İşletme, Yönetim Ve Ekonomi Araştirmalari Sempozyumu

07/02/2018 12:12:20 - 07/02/2018 12:12:20 - 25647 Okunma

Uluslararası Uygulamalı İşletme, Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Sempozyumu akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla 3-5 Mayıs'ta Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenecektir.

Sempozyumun amacı alanında uzman akademisyenlerin ve deneyimlerini arttırmak isteyen öğrencilerin bilgilerini paylaşabilecekleri bir etkinlik oluşturmaktır.

İlki gerçekleştirilecek olan sempozyum Bayburt Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Bilimsel aktivitelerle birlikte tarihi, kültürel ve sanatsal eserleri ve mekanları görebileceğiniz geziler düzenlenecektir.

Sunuma kabul edilen bildirilerin genişletilmiş özetleri ISBN numarası alınmış bildiri kitaplarında yayımlanacaktır. Dileyen katılımcılar genişletilmiş özet olarak yayımlanan çalışmalarını tam metin haline getirerek hakem sürecinin ardından Bayburt Üniversitesi İİBF'ye ait olan İşletme Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi’nde yayımlatabileceklerdir.

Tarihler

• Sempozyum Tarihi: 3 - 5 Mayıs 2018