Ekonomi Yaz Seminerleri

16/05/2017 12:06:36 - 16/05/2017 12:06:36 - 27780 Okunma
Bu yıl 16.sı düzenlenecek Ekonomi Yaz Seminerleri (EYS 2017), 3 Temmuz – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleşecektir.
Yurtiçi ve yurtdışı çeşitli üniversitelerdeki öğretim üyelerinin ve Türkiye’nin ekonomi politikalarına yön veren kurum temsilcilerinin katılımı ile organize edilen Ekonomi Yaz Seminerleri XVI – EYS 2017, üniversitelerdeki araştırma görevlilerinin, öğretim üyelerinin, üniversitelerin İktisat, Ekonometri, Maliye, İstatistik, İşletme bölümlerindeki son sınıf lisans öğrencilerinin, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilimsel temellerini güçlendirme çabalarına katkıda bulunmayı ve ekonomi, ekonometri ve işletme alanlarındaki en son gelişmeleri yakından izleyebilmelerini sağlamayı amaçlanmaktadır.

Detaylı bilgi için: http://www.pau.edu.tr/eys/tr
klu iibf ekonomi yaz seminerleri