İİBF İşletme Bölümü

Uluslararasi Itu Ekonomi Yaz Okulu

30/06/2016 20:13:38 - 30/06/2016 20:13:38 - 28223 Okunma
Değerli Akademisyenler ve Araştırmacılar,

10 yılı aşkın süredir sizlerle değişik vesilelerle bir araya gelerek ekonometrinin çeşitli alanlarındaki güncel gelişmeleri; Türkiye ve dünyada alanlarında en iyi akademisyenlerden oluşan bir ekiple sizlerle paylaştık. Bu süreçte birçok akademisyen ve araştırmacı uluslararası endeksli dergilerde nitelikli yayınlar ve araştırmalar yaparak kariyerlerinde ilerleme kaydetti ve bulundukları kurumlara önemli katkılar sağladı.

Sizlerden gelen yoğun istek üzerine yaklaşık 10 yıldır birlikte çalıştığımız değerli akademisyen arkadaşlarımı 242 yıllık geçmişe sahip olan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin yeni ve en dinamik bölümü olan Ekonomi bölümünce organize edilecek İTÜ Uluslararası Ekonomi Yaz Okulu'nda buluşturuyoruz.

Bu bağlamda değerli akademisyen arkadaşlarımla Uluslararası İTÜ Ekonomi Yaz Okulu bünyesinde, ileri düzey ekonomi ve ekonometri derslerini vermek üzere iki haftalık program düzenlenecektir.

Açılacak olan bu dersler kantitatif teknikleri öğrenmek, ilerletmek, bilgilerini güncellemek isteyen, ayrıca Türkiye ve dünyadanın önde gelen akademisyenleriyle tanışmak isteyen tüm akademisyen ve araştırmacılar için büyük fırsat yaratmaktadır.

Bu güzel atmosferi yaşamak isteyen tüm akademisyen ve araştırmacıları 1-12 Ağustos 2016 tarihleri arasında Uluslararası İTÜ Ekonomi Yaz Okulu'na davet ediyoruz.

Dersler Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılacaktır. Yabancı akademisyenler tarafından verilecek derslerde uygulamalara yardımcı olması ve sorularınızı rahatlıkla sorabilmeniz açısından bir asistan bulundurulacaktır.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.                                                                       
                                                                                                   Saygılarımla,                                                                                          

                                                                                       Prof. Dr. Bülent GÜLOĞLU                                                     

                                                                      Uluslararası İTÜ Ekonomi Yaz Okulu Koordinatörü 
İTU Ekonomi Yaz Okulu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.