İİBF İşletme Bölümü

4. Dünya İşletme, Ekonomi Ve Yönetim Konferansı

10/03/2015 11:54:20 - 10/03/2015 11:54:20 - 17996 Okunma

4. Dünya İşletme, Ekonomi ve Yönetim Konferansı

30 Nisan - 02 Mayıs 2015
Efes Sürmeli Hotel, Kuşadası
İzmir, Türkiye

www.wc-bem.org
 

SAYIN MESLEKTAŞIMIZ

Sizi ve meslektaşlarınızı 62’den fazla ülkeden 1000’nin üzerinde akademisyen ile buluşma, sunumu kabul edilen tam metinlerinizi seçeneğiz kapsamında Türkçe veya İngilizce olarak yayınlayarak ScienceDirect, EBSCO, SCOPUS ve ISI Thomson Reuters Web of Science’da indexleme imkanına davet etmek istiyoruz.

Bildirilerinizin, “seçildiydi”, “seçilecekti”, “dergi hakemleri ret verdi”, “extra ücret ister”, “editor desteği ister!” gibi sorunlar yaşamadan yayınlanmasını garanti ediyoruz.

Sizin akademik kalitenizi açığa çıkarmaya katkı koymaya çalışıyoruz.

  • Özet Gönderme Son Tarihi: 16 Mart 2015 (Uzatıldı)
  • Özetler İngilizce veya Türkçe dilinde yazılmış olarak e-mail eki yapılarak wcbem.info@gmail.com  adresinede gönderilebilir.
  • İngilizce tam metinler Elsevier Procedia Economics and Finance (ISSN: 2212-5671)  (anlaşma aşamasında)’da yayınlanacaktır. Yayınlandıktan sonra SCOPUS ve ISI Web of Science indexlenmek için gönderilecektir.
  • Türkçe tam metinler Global Journal on Humanities and Social Sciences ya da Global Journal on Business, Economics and Management’da yayınlanacaktır. Yayınlandıktan sonra ISI Thomson Reuters Web of Science’da indexlenmek için gönderilecektir.

 

 İzmir’de görüşmek üzere...

iibf işletme konferens

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.