İİBF İşletme Bölümü

Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı

27/02/2015 11:16:57 - 27/02/2015 11:16:57 - 29660 Okunma

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yayınlanan ilana göre;

2209/A-Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı I. Dönem başvuruları 02/03/2015 tarihinde açılacaktır. 2209/A programı  proje başvuruları için son başvuru tarihi 03/04/2015'tir.
T.C. vatandaşı olan ve üniversitede lisans öğretimine kayıt olan öğrencilerimiz (lisans öğretiminin bitimine bir dönem kalanlar hariç) Doğa bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler alanlarında akademik danışmanları rehberliğinde başvuru yapabileceklerdir. Öngörülen destek miktarı 2.500 TL'dir.

Başvuru Süreci 
Başvurular internet üzerinden http://e-bidep.tubitak.gov.tr adresine yapılacaktır.
Başvuru sırasında istenilen belgelerden başvuru formunun çıktısı alınacaktır.
Çıktısı alınan başvuru formu ile ıslak imzalı belgeler TÜBİTAK BİDEB’e imzalı ve paraflı olarak gönderilecektir.
Diğer tüm belgeler ise sisteme yüklenecektir.
Posta veya kargo ile istenilen belgeler son başvuru tarihi olan 03/04/2015 tarihinden itibaren 5 iş günü içinde kargo yoluyla veya elden BİDEB’e teslim edilmiş olması gerekmektedir.

Islak İmzalı Belgeler: Proje yürütücüsü olacak öğrencinin onaylı not belgesi, projenin yürütüleceği birim sorumlusunun, projenin o birimde yapılmasını onaylayan ve birimde laboratuar vb. olanakların bu projeyi yürütebilmek için yeterli olduğunu açıklayan yazısı

Başvuru sırasında sisteme yüklenilecek belgeler ile ilgili liste http://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/2209-a/icerik-basvuru-formlari adresinden edinilebilecektir.
Öğrencilerimizin proje desteğinin ödenebilmesi için ekte yer alan Taahhütnamenin doldurulup internet üzerinden http://e-bideb.tubitak.gov.tr/ adresine taratılıp gönderilmesi ve aynı zamanda TÜBİTAK BİDEB sitesine gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize proje çağrısının duyurulmasını rica ederiz.
Saygılarımızla;
Teknoloji Transfer Ofisi

klu iibf işletme araştırma projesi destek

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.