İİBF İşletme Bölümü

2013-2014 Mezuniyet Töreni

26/02/2015 12:21:04 - 26/02/2015 12:21:04 - 27913 Okunma

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 12 Haziran Perşembe günü Kırklareli Festival alanında düzenlendi. Üniversitemiz, 20 Yabancı Uyruklu öğrenci ile birlikte toplamda 3500 öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşadı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ konuşmasında; "mezunlarımızı donanımlı bir şekilde hayata uğurlamanın sevicini yaşıyoruz biz öğrencilerimize sadece öğrenim konusunda değil hayata dair her konuda yardımcı olduk. Hızla büyüyen ve gelişen üniversitemiz bu yıl itibari ile kayalı kampüsünde öğrenime açıldı ve kampüsümüz hızla tamamlanarak ilim yuvası haline geldi. Akademik personel potansiyelimizde büyük oranda artış oldu.  Üniversite olarak tüm birimlerimiz ile öğrencilerimize en iyi olanakları sağlamanın çabası içerisinde olduk ve bu gün bunun meyvelerini almanın sevincini yaşıyoruz. Ayrıca 2013-2014 akademik yılına yetiştirilen uluslararası geçerliliği olan 'diploma eki belgesi' ile öğrencilerimizin aldıkları diplomanın yurt dışında da geçerliliği olacağı müjdesini vermek istiyorum.  Tüm öğrencilerin iş hayatlarında iyi yerlere gelmelerini ve Kırklareli Üniversitesi bayrağını gururla temsil etmeleri temenni ediyorum" dedi. 

Kırklareli Valisi Sayın Mustafa YAMAN konuşmasında; Kırklareli Üniversitesi şehrin gelişmesinde büyük rol aldı ve bu yolda bizde Üniversitemize her türlü konuda destek vermekten çekinmedik.  Üniversitenin 6 yılda geldiği nokta ve öğrenci sayısında ki artış takdir edilecek düzeydedir. Bu gün burada mezun olan ve Kırklareli şehrinde kalmak isteyen öğrencilerimiz, hızla kurulumunu tamamlayan yeni organize sanayi kentinde çok rahat iş bulabileceklerdir.  Tüm öğrencilere iş hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Dereceye giren öğrencilerimiz; Fakülte (Lisans) derece öğrencisi Fen Edebiyat Fakültesi -Türk Dili ver Edebiyatı birincisi Fiknet Kararlı, Yüksekokul(Lisans) derece öğrencisi Sağlık Yüksekokulu -Hemşirelik birincisi Merve Sarı, Meslek Yüksekokulu (Önlisans )derece öğrencileri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu - İç Mekân Tasarımı Aslı Düzgün ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı birincisi Ayşe Öztürk ve Yabancı Uyruklu Derece Öğrencisi Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü birincisi Türkmenistan asıllı Sabina Jumabayewa plaketlerini aldılar.   
Öğrencilere mezuniyet yemini ettirilerek, keplerin atmasıyla tören sona erdi.

 

klu iibf işletme mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.