İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Tarafından Büyüyünce Ne Olacaksın Konulu Konferans Gerçekleştirildi

24/02/2015 12:31:29 - 24/02/2015 12:31:29 - 17535 Okunma

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tarafından “Büyüyünce Ne Olacaksın?” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

“Kariyer Günleri 3” etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferansı Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan YNG Grup Başkanı Hakan YANGIN konuşmasında kendi hayat hikâyesinden kesitler anlatarak istenilen şeyleri hayal etmek ve hedeflemek gerektiğini vurguladı. Sosyal etkinliklerin öneminden söz ederek öğrencilerin etkinlik alanlarını geliştirmeleri tesviyesinde bulundu. Daha sonra “Büyük işler başarmanın sırrı nedir?” sorusunu cevaplayarak YNG Grup’un büyüme sürecinden bahsetti.

Konferans sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı M. Fazıl GÜLER tarafından Hakan YANGIN’a plaket takdim edildi. Ayrıca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ’ye konferansa katkılarından dolayı plaket hediye edildi.

klu işletme iibf