Aydınlı Grup Genel Müdürü İle İş Dünyasına Dair Söyleşi

24/02/2015 12:31:59 - 24/02/2015 12:31:59 - 20141 Okunma

Aydınlı Grup Genel Müdürü İle İş Dünyasına Dair Söyleşi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent ÖZKAN ile İş Dünyasına Dair Söyleşi programı düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Adem BALTACI’nın açılış konuşmasıyla başlayan söyleşi de konuşmacı Levent ÖZKAN Aydınlı Grup olarak işe alımlarda temel, davranışsal ve teknik yetkinliklere önem verdiklerinden bahsetmiştir. Personellerinin takım çalışmasına yatkın, sürekli arayış içinde, sonuç ve müşteri odaklı olmasına dikkat ettiklerini belirtmiştir. Öğrencilerimize iş hayatına dair tavsiyelerde bulunan Levent ÖZKAN okul döneminde yapılan stajların öneminden söz etmiştir. Son olarak Aydınlı Akademiyi kurduklarını ve böylece eğitimli mağaza müdürleri yetiştirdiklerini söyleyerek yurtdışı mağazalarında yetiştirdikleri elemanlara görev verdiklerini söylemiştir.

Söyleşi sonunda Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem BALTACI tarafından Levent ÖZKAN’a teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

klu aydınlı iibf işletme