İİBF İşletme Bölümü

Bölüm Başkanının Mesajı

06/08/2018 22:20:08 - 06/08/2018 22:20:08 - 15603 Okunma

İşletme Lisans Programı, küresel ekonominin ihtiyaçlarına cevap verecek evrensel değerlere sahip, yaratıcı, yabancı dil bilen, sektörleri iyi tanıyan, sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın iş insanları yetiştirmek üzere tasarlandı. Programın temel amacı öğrencilerine bugünün ve geleceğin iş yaşamına odaklanan bir yönetim vizyonu kazandırarak, iş dünyasında liderlik rolü üstlenebilecek üst düzey yönetici adayları ve girişimciler yetiştirmektir.

İşletme Programı’nda geleceğin istihdam eğilimleri doğrultusunda, dünya ve Türkiye ekonomisinde önemi giderek artan sektörlere ağırlık verilir. Program, yönetim ve ekonomide geniş bir vizyon ve temel becerilerin yanı sıra, hem sektörel bilgi hem de uzmanlık alanı kazandıracak esnek ve modüler bir yapıda oluşturuldu.

Üniversitemizin eğitim kadrosunun ve iş dünyası ortaklıklarının sağladığı bilgi birikimiyle şekillendirilmiş bu uzmanlaşma süreci, öğrencilerimize kendilerini farklılaştıracak bir donanımla kariyerlerine başlama şansı veriyor.

İşletme Bölüm Başkanı:

Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ

klu

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.