İşletme Bölümü

04/08/2018 18:24:26 - 04/08/2018 18:24:26 - 22610 Okunma

İşletme Bölümü programı yerel ve küresel iş ortamının sürekli değişen koşullarında başarılı olmak için gereken yönetim bilgi ve becerilerini vererek sorumlu liderler yetiştirmek için çalışıyor.

İşletme Bölümü öğrencileri ekonomi, pazarlama, finans, muhasebe, operasyon yönetimi, yönetim bilişim sistemleri, işletme hukuku ve yönetim alanlarında ve kendi hedefleri doğrultusunda belirledikleri farklı alanlarda eğitim alarak, en ileri yönetim bilgi ve becerileri ile donatılırlar.

İşletme Bölümü finans, muhasebe, pazarlama, işletme yönetimi ve yönetim bilişim sistemleri alanlarında kuramsal ve uygulamaya yönelik temel derslerle geniş bir seçmeli ders yelpazesi sunmaktadır. Bu derslerde sınıf içinde öğretim, benzetim, vaka çalışmaları ve şirket bazlı projeler gibi farklı yöntemler kullanılmaktadır. Ders dışında da konuk konuşmacıların yaptıkları sunumlar ve şirketlerin düzenlediği etkinlikler öğrencileri iş hayatına hazırlamaktadır.

klu işletme