“Verini Kap, Thon’La Değer Kat”

04/08/2018 18:08:06 - 04/08/2018 18:08:06 - 27259 Okunma

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen ve TÜBİTAK 4005 “Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları” programınca desteklenen “Verini Kap, Thon’la Değer Kat” projesi kapsamında, 7-16 Eylül 2018 tarihlerinde Ekonometri ve İstatistik kampları düzenlenecektir. Kamp kapsamında; akademik yayın yapmak odaklı eğitimler, grup çalışmaları, ideathon etkinliği ve yarışmalar yapılacaktır. Kamp sürecinde, katılımcılara, edindikleri fikirleri ve aldıkları eğitimleri akademik yayına dönüştürmek konusunda alanının uzmanları tarafından rehberlik sağlanacaktır. Kontenjan 20 katılımcı İstatistik Kampı için ve 20 katılımcı Ekonometri Kampı için olmak üzere toplam 40 kişidir. Katılmcıların konaklama ve yemek masrafları proje kapsamında karşılanacaktır.

Kimler Başvurabilir?

Sosyal ve Beşeri alanlarda çalışma yapan;

• Doktora aşamasındaki lisansüstü öğrenciler
  • Akademisyenler

Öncelik verilen başvurular

• 2007 ve sonrası kurulan üniversiteler
  • Marmara Bölgesinde yer alan üniversiteler
  • Veri seti hazır olan başvurular

Kamp Yeri:

İğneda Resort Otel, İğneada/Kırklareli

Önemli Tarihler:

• Son Başvuru Tarihi                         : 5 Ağustos 2018
  • Kabul Edilen Başvuruların İlanı      :10 Ağustos 2018
  • Kesin Kayıt                                     :10-13 Ağustos 2018

Kamp programı, detaylar, başvuru ve iletişim için ideathonkampi.klu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru için linkteki formun doldurulması gerekmektedir: https://goo.gl/forms/WjCO3HBer6bQ7YQq2

klu eğitim